Digital Skilting

Opplev mulighetene med digital skilting!

Ved hjelp av digital skilting kan dere kommunisere og informere gjennom digitale skjermer. Enten dere ønsker å nå ut med underholdning, markedsføring eller spre informasjon, og uansett om det gjelder store eller små grupper, skapes det nye muligheter for kommunikasjon. Vi hjelper til med alt fra maskinvare, programvare og innhold, samt installasjon og vedlikehold. Kontakt oss for å høre mer om hva vi kan tilby akkurat dere!

Hva er digital skilting?

Det er et konsept i tre deler: skjermer, programvare og innhold.

Skjermene er sluttpunktet som representerer vinduet ut mot verden. Dere kan sette opp skjermer i ulike størrelser og konfigurasjoner der dere ønsker at budskapet deres skal vises.

Innholdet i digital skilting refererer til materialet som vises. Dere kan nå ut med hvilken informasjon dere ønsker, i form av tekst, bilder, lyd, videoer, osv.

Programvaren er koblingen mellom innholdet og skjermene. For å gjøre alt smidig og effektivt, brukes programvare som håndterer og planlegger innholdet. Den hjelper dere med å bestemme hvordan og hvor avspillingen av materialet skal skje.

Vi tilbyr alle delene smidig i ett komplett system, både gjennom ferdige løsninger og skreddersydde løsninger etter deres behov.

Anvendelsesområder

Digital skilting kan brukes praktiskt talt overalt og ha mange forskjellige primære formål.

Formålet kan være å forenkle, utvide og berike kommunikasjonen med en målgruppe, enten intern eller ekstern. For eksempel blir det mulig å enkelt tilpasse det viste materialet etter tid, sted og målgruppe, helt automatisk, noe som sparer mye arbeidstid og kanskje ellers ikke engang er praktisk mulig.

Ved hjelp av digital skilting blir også kommunikasjonsmediet deres bevegelig og dynamisk. Det blir mulig å formidle budskap i form av videoer og spillelister, samt å koble sammen forskjellige informasjonskilder.

Eksempler på bruksområder:

  • På arbeidsplasser for å vise viktig informasjon til ansatte eller besøkende.
  • Som digitalt oppslagstavle eller informasjonspunkt i skoler, arbeidsplasser eller lignende miljøer.
  • I restaurantmiljøer som digitale menytavler og for reklame eller formidling av budskap.
  • Som digitalt vindu i butikker eller lignende virksomheter.
  • I butikker for å skape dynamiske miljøer eller for å trekke kunders oppmerksomhet mot ulike områder, samt å åpne for lokasjonsbasert netthandel.
  • Utendørs for å nå ut med deres budskap til en bredere målgruppe.

Kontakt oss idag!

Vi tror at digital skilting kan berike alle typer virksomheter, og vi vet at vi kan hjelpe dere med en løsning som passer akkurat for dere!

Alle virksomheter og kunder har sine individuelle behov når det gjelder hvor og hvordan man ønsker å formidle et budskap. Vi er her for å hjelpe dere med å oppnå deres kommunikasjonsmål og nå ut til deres spesifikke målgruppe. Ta kontakt så hjelper vi dere med å finne en løsning som passer akkurat for deres behov og utfordringer!

Kontakt oss