Inspirasjon

Digital skilting kan berike alle typer virksomheter!

Vi vet at alle kunder har unike behov og forutsetninger og tilbyr derfor både ferdige konsepter og spesialtilpassede løsninger. Vi hjelper til med alt fra maskinvare, programvare og innhold samt installasjon og vedlikehold. Nedenfor beskriver vi noen av konseptene utviklet i samarbeid med våre kunder for å inspirere med en rekke populære bruksområder. Kontakt oss for å høre mer om hva vi kan tilby deg!

Digital skilting i butikker og butikkvinduer

Digital skilting i butikk er en utmerket måte å fange kundenes oppmerksomhet og skape dynamiske miljøer.

Ved å sette opp skjermer rundt i butikken kan du lage soner og vise ulike materialer på ulike skjermer i ulike områder. Det vil også være enkelt å vise relevant annonsering i tettere tilknytning til de faktiske produktene. Siden det er mulig å tilpasse materialet som vises avhengig av ulike parametere, som tid på døgnet, blir også hele butikken et dynamisk miljø ved hjelp av digital skilting.

Enten du ønsker å øke salget, spre informasjon til din målgruppe eller bare bruke digital skilting for å lage en inspirasjonskanal, kan vi hjelpe!

I inngang og resepsjon

Bruk digital skilting for å enkelt vise aktuell informasjon der det er relevant.

Møt kunder i inngangen med budskapet ditt spilt på en skjerm og få oppmerksomhet. Vis informasjon om ulike åpningstider, referer til en etasje i et bygg, eller kommuniser om forsinkelser i venterommet. Digital skilting gjør det mulig å holde kunder og besøkende oppdatert med den nyeste informasjonen.

I restaurantmiljø

Digital skilting er ikke bare en god måte å markedsføre seg på i restaurantmiljøet, det er også en praktisk måte å vise relevant informasjon til riktig kunder.

Bruk en dynamisk meny for å oppdatere informasjonen avhengig av dag og tid, eller for å vise tilbud som er direkte knyttet til dem. Digital skilting muliggjør også automatisert håndtering av hva som vises på ulike skjermer i form av TV-kanaler og temaer, og kan tilpasses og håndtere visningen for mange forskjellige målgrupper og anledninger samtidig.

På arbeidsplassen

Med digitale skjermer kan dere holde arbeidsplassen deres oppdatert med mål, prestasjoner, nyheter, statistikk og viktig intern informasjon.

Benytt digital skilting for å forenkle kommunikasjonen, inspirere og øke engasjementet hos medarbeiderne. Med vår programvare bestemmer dere hvordan og hva dere ønsker å kommunisere, og sørger for at alle deler av organisasjonen har tilgang til viktig informasjon. Dere kan integrere deres eksisterende systemer med vår programvare og samle alt på ett sted. For eksempel kan dere ønske å vise sosiale medier, avganger for transport, vær, osv.

På offentlige steder og i kulturmiljøer

Digital skilting er ikke bare en god måte å markedsføre seg på i restaurantmiljøer, det er også en praktisk måte å vise relevant informasjon til riktig kunder.

Bruk en dynamisk meny for å oppdatere informasjonen avhengig av dag og tid, eller for å vise tilbud som er direkte knyttet til dem. Digital skilting muliggjør også automatisert håndtering av hva som vises på ulike skjermer i form av TV-kanaler og temaer, og det kan tilpasses og håndtere visningen for mange forskjellige målgrupper og anledninger samtidig.

For konferanser og messer

Benytt digital skilting for å enkelt vise relevant informasjon der den er relevant. Møt kunder i inngangen med deres budskap som spilles av på en skjerm og fang oppmerksomheten. Vis informasjon om avvikende åpningstider, henvis til et plan i en bygning, eller formidle forsinkelser i venterommet.

Kontakt oss idag!

Vi tror at digital skilting kan berike alle typer virksomheter!

Alle virksomheter og kunder har sine egne individuelle behov for hvor og til hvem dere ønsker å nå ut med et budskap. Vi er her for å hjelpe deg med å realisere dine kommunikasjonsmål og nå din målgruppe. Ta kontakt så hjelper vi deg med å finne en løsning som passer dine behov og utfordringer!

Kontakt oss