Incode

Opplev mulighetene med digital skilting!

Incode er ikke bare en digital signage-programvare, Incode er en smart digital signage-programvare!

Klikk her for å gå til videobiblioteket

 

Hva er Incode?

Incode (Intelligent Content Delivery) er et skybasert skiltsystem designet for å planlegge, distribuere, spille av og rapportere digitale medier.

Incode er bygget med et rikt sett med funksjoner fra grunnen av. Incode Lite Edition (LE) er perfekt for den mer grunnleggende skiltingen, mens Incode Enterprise tilbyr funksjonalitet for enda mer tilpasset og avansert innholdsmålretting og rapportering.

Les mer

Hvorfor Incode?

Incode er smart digital signage-programvare utover det vanlige.

Ved hjelp av Incode kan du maksimere tiden en bestemt målgruppe ser et bestemt budskap. Det vil være mulig å bruke både tiden din bak skjermen og kunders og besøkendes tid foran skjermen så effektivt som mulig. Incode kan alltid spesialtilpasses dine spesifikke behov, slik at vi kan tilby den beste løsningen på markedet for din spesifikke virksomhet.

Etter snart 50 år innen lyd, bilde og kommunikasjon tør vi også si at vi er virkelig gode på det vi gjør. Vi brenner rett og slett for å hjelpe deg med å realisere dine prosjekter!

Les mer

Bestill et Incode-skjermsett!

Hvis du allerede har tilgang til en skjerm, er det flott å komme i gang med incode ved å bestille et startsett. Startsettet inneholder alt som trengs, det som følger med er:

- 1x mediespiller
- 1 kanal med 3 måneders gratis lisens
- HDMI-kabel
- Strømforsyning
- Gratis støtte

Bestille

Kontakt oss idag!

Vi tror at digital skilting kan berike alle typer virksomheter, og vi vet at vi kan hjelpe dere med en løsning som passer akkurat for dere!

Alle virksomheter og kunder har sine individuelle behov når det gjelder hvor og hvordan man ønsker å formidle et budskap. Vi er her for å hjelpe dere med å oppnå deres kommunikasjonsmål og nå ut til deres spesifikke målgruppe. Ta kontakt så hjelper vi dere med å finne en løsning som passer akkurat for deres behov og utfordringer!

Kontakt oss