Incode

En introduksjon til Incode

Nedenfor finner du flere videoer som går gjennom funksjonene i Incode. Vi jobber fortsatt med siden og utvikler nye videoer. Kom gjerne med forslag og kommentarer! Materialet her er ment å fungere som en introduksjon for nye brukere, men også for brukere som ønsker å få mer ut av systemet :)

1. Generell presentasjon

I denne videoen får du en kort presentasjon av Incode. Hva er Incode? Hva kan man bruke Incode til? Hvor enkelt og smidig er det å bruke Incode? 

 

2. Grensesnittet

I denne videoen får du en kort gjennomgang av de grunnleggende menyvalgene for å komme i gang med Incode. Vi går også mer i detalj om disse i andre videoer, samt avanserte funksjoner i videoen "Avanserte funksjoner".

3. Hantere mediebiblioteket ditt

I denne videoen går vi gjennom hvordan du laster opp, sletter eller søker etter filer i mediebiblioteket. Mediebiblioteket finner du under fanen "Media". Det er her materialet du ønsker å vise på skjermene dine vil bli oppført etter at det er lastet opp.

4. Å opprette spillelister

For å vise materiale på skjermene deres, må det legges i en spilleliste. En spilleliste kombinerer ulike filer og filtyper på et uendelig antall måter, og bare fantasien setter grenser! Lær mer om hvordan du oppretter en enkel spilleliste i denne videoen.

5. Å opprette smarte spillelister

På Incode.se har vi såkalte Mediebibliotek tilgjengelig for kinoer, der man kan hente inn det nyeste pressmaterialet fra ulike leverandører, for eksempel trailere og plakater som dere kan vise på skjermssystemet deres. For å gjøre dette enklere har vi utviklet noe som kalles Smarte Spillelister. Disse henter automatisk inn pressmateriale for filmene dere har importert fra Bioguiden. Dere kan enkelt angi om spillelisten kun skal vise trailere, bevegelige plakater og vanlige plakater. Det er også mulig å blande dette med eget produsert materiale.

6. Planlegging

Ved å bruke planleggingsfunksjoner kan man oppnå mer avanserte visningsmønstre. Det er for eksempel mulig å variere innholdet som vises på hver skjerm avhengig av tid på dagen, uken, årstiden og andre kriterier. Vi forklarer og viser mer i denne videoen!

7. Dynamiskt materiale

I denne videoen går vi gjennom dynamiskt materiale.

8. Kampanjer

I denne videoen går vi gjennom kampanjer.